مصارف نانوسیل در صنایع غذایی

کاربرد نانوسیل

مصارف نانوسیل در صنایع غذایی

بیماری های ناشی از غذا، یکی از شایع ترین و شدیدترین مشکلات بهداشت عمومی در جهان امروز هستند، که علاوه بر مرگ و ناخوشی، هزینه های بالایی را بر سطح اجتماع، خانواده ها، سیستم مراقبت بهداشتی و اجتماعی و موسسات تجاری به بار می آورد. بهداشت مواد غذايي عبارت است از کليه موازيني که رعايت آنها در توليد، نگهداري و عرضه مواد غذايي ضروري است تا ماده غذايي سالم و با کيفيت بالاي بهداشتي به دست مصرف کننده برسد. بنابراین انتخاب و کاربرد صحیح مواد ضدعفونی کننده مناسب به منظور حصول به ضدعفونی مطمئن و پیشگیری از مسمومیت های غذایی ضروری می باشد. نانوسیل مي تواند بطور گسترده اي در صنايع غذايي كاربرد داشته باشد. از نانوسیل مي توان در صنايع مختلف مثل گوشت و فراورده هاي پروتئيني، ماهي و كنسرو، شير و فراورده هاي لبني، مرغ و تخم مرغ، سس و انواع رب، نوشابه،دوغ وآب معدني، قند و شكر، شكلات،آدامس و تافي، كيك،كلوچه و بيسكويت، ميوه و سبزيجات، آبليمو،ترشي، مرباوعسل، آبميوه، كنستانتره وكمپوت، ماكاروني وتوليدات نشاسته اي، آرد و نان، چيپس واسنك، آجيل و خشكبار، چاي و قهوه، نمك،ادويه واسانس، توليد يخ مصرفي در صنايع غذايي و غيره استفاده كرد.